Linnoituksen Kekri

Tapahtuman kuvaus

Perinteeksi muodostunut sadonkorjuutapahtuma Linnoituksen Kekri järjestetään Lappeenrannan Linnoituksen Vihreässä Makasiinissa lauantaina 5.11. klo 10:00–16:00 ja sunnuntaina 6.11. klo 10:00-15:00.

Myynnissä on koko makasiinin täydeltä paikallisia herkkuja, käsitöitä, taidetta ja sekä paljon muuta. Paikan päällä on tapahtuman järjestäjän Markkinointiosuuskunta Askeleen pitämä kahvio. Kahviossa tarjolla mm. Kuorttisen tilan luomukananmunista valmistettuja vohveleita.

Ohjelmaa on tarjolla molempina päivinä koko perheelle. Koko viikonlopun ajan on mahdollista osallistua Kekri-sanajahtiin ja kasvomaalauksiin sekä ihailla Rapattilan kotieläinpihan eläimiä ja VPK:n paloautoa. Lisäksi paikalla on kuoroesityksiä. Lauantaina esiintyy Lappeenrannan musiikkiopiston lapsi- ja nuorisokuoro (klo 12:30 ja 14:00) ja sunnuntaina 10M-kuoro (klo 12:00 ja 14:00).

Majurskan talon puodit, kahvio sekä Etelä-Karjalan museo ovat myös avoinna.
Tapahtuman järjestää Markkinointiosuuskunta Askel.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Lappeenrannan linnoitus

Lappeenranta Kristiinankatu
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Markkinointiosuuskunta Askel
  • Puhelin: 045 699 3598
  • Sähköposti askel.osk@gmail.com

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo