Kansallinen museoajoneuvopäivä Lappeenrannan tapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Kansallinen museoajoneuvopäivä on SAHK ry:n organisoima valtakunnallinen päivä, jonka ajatuksena on saattaa yleisön tietoisuuteen vanhojen ajoneuvojen harrastusta ja siihen liittyvää toimintaa, ajoneuvoja ja ajoneuvoprojekteja raottamalla harrastajien tallien ovia. Museoajoneuvopäivän teema onkin ollut ”Autotallin aarteet esille”.

Yli 30 vuotta wanhoja harrasteajoneuvoja, museoajoneuvoja, projekteja ja muita ”autotallin aarteita” odotetaan kokoontuvan klo 13.00 alkaen Lappeenrannan sataman hiekkaparkkipaikalle Satamatien varrella lähellä ravintola Vanhaa Makasiinia (hiekkalinnan ja satamatorin välillä). Luvassa rentoa yhdessäoloa vanhan kaluston ja harrastajien parissa. Halukkaat voivat lähteä ajamaan lenkin Taipalsaaren suuntaan Röytyn kotiseutumuseolle, josta haluttaessa Rehulan, Pakkalan ja Vehkataipaleen kautta Lauritsalaan ja takaisin Lappeenrannan satamaan. Reitti on ehdotus ja kollektiivisesti myös muu reitti voidaan päättää paikan päällä satamassa. Reitille lähtö n. klo 14.00-15.00. Tapahtumalle ei ole sitovaa loppumisajankohtaa, mutta tapahtuman odotetaan päättyvän n. klo 16.00-17.00 ajoneuvojen poistuessa omaan tahtiinsa paikalta.

Tapahtumasta odotetaan sekä harrastajien yhteistä kokoontumista, mutta myös yleisön osallistumista heille tarjottuine mahdollisuuksineen tutustua vanhaan kalustoon. Mukaan on lupautunut ja toivotaan mukaan vanhoja henkilöautoja, moottoripyöriä, mopoja, kuorma-autoja ja traktoreita, polkupyöriä tai muita ajoneuvoja unohtamatta! Raskasta kalustoa, hyötyajoneuvoja ja agraarikulttuurin masiinoita toivotaan myös ulos mukavuusalueeltaan kaupungin sykkeeseen! Myös aihiot ja projektikuntoiset aarteet esille! Jos sinulla ei ole ajoneuvoa, olet tervetullut katsomaan, kuuntelemaan ja aistimaan vanhoja ajoneuvoja paikan päälle!

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Lappeenrannan sataman hiekkaparkkipaikka

Lappeenranta Lappeenranta Satamatori
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Etelä-Karjalan vanhat ajoneuvot ry (E-KVA)
  • Yhteyshenkilö Sami Heinilä
  • Puhelin: 050-3572302
  • Sähköposti sami.t.heinila@gmail.com

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo