Sunnarileffat: Komedia

Tapahtuman kuvaus

Joka kuun yhtenä sunnuntaina genreittäin leffoja Nuijamiehessä! Tämän kuun sunnuntain teemana on komedia.

Vaikka Swiss Army Man ei varsinaisesti ole mitään höhöttelykomediaa, niin leffatiimimme halusi ehdottomasti esittää tämän draamakomediaelokuvan Nuijamiehessä isolta kankaalta.

Parhaan ohjauksen palkinnon Sundance-elokuvafestivaalilla napannut komedia SWISS ARMY MAN (2016) on visionääriduo Daniel Scheinertin ja Daniel Kwanin ennennäkemätön luomus, joka pursuaa rajatonta mielikuvitusta sekä sisällöltään että muodoltaan.

Autiolle saarelle haaksirikkoutunut Hank (Paul Dano) löytää rannalle ajautuneen, yliluonnollisia kykyjä omaavan ruumiin Mannyn (Daniel Radcliffe), josta tulee hänen henkiinjäämispakkauksensa. Yhdessä he lähtevät täysin surrealistiselle matkalle kotiin.

Sundancen leffafestivaaleilla katsojien ja kriitikoiden leuat tipahtivat lattiaan elokuvan päätyttyä, ja vastaanoton voidaan kuvailla olleen jokseenkin ristiriitainen. Tarkemmin kotona pohdittuaan katsoja oivaltaakin elokuvan olevan monikerroksellisempi miltä se ensin näyttikään. Teemoista voidaan rajata esiin esimerkiksi mielenterveysongelmat, transsukupuolisuus tai muita elämäntilanteisiin liittyvää symboliikkaa. Tai sitten symboliikka ei ole, eikä sitä tarvitse etsiä, ja elokuva kertoo vain sen mitä näemme!Liput 7 € ovelta.

K-12


Kesto: 1 t 37 min

Ohjaaja: Dan Kwan, Daniel Scheinert

Pääosissa: Paul Dano, Daniel Radcliffe, Mary Elizabeth Winstead

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 39

Valtakatu 39
Lappeenranta

53100 Lappeenranta


Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 7 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Kulttuuritila Nuijamies
  • Yhteyshenkilö Kulttuuritila Nuijamies
  • Puhelin: 0449862924
  • Sähköposti kulttuuritila@nuijamies.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo