Shukokai Karaten aikuisten SM-kilpailut

Tapahtuman kuvaus

Suomen Shukokai Karateliitto järjestää jäsenilleen avoimen painoluokan aikuisten SM -kilpailut eli
Kimura Cup:in Lappeenrannassa. Avoimen painoluokan SM -kilpailut käydään naisten ja miesten kata -liikesarjoissa ja Kumite -otteluissa. Ikäsarjat ovat naiset ja miehet yli 16 -vuotiaat sekä veteraani naiset ja miehet eli yli 40 -vuotiaat.

Lappeenrantalaisista mukana Kimura Cup:issa ovat mustan vyön haltijoista Kristian Yanchukovich, Jesse Stockmakari, Santeri Nuottamo, Sampo Pulliainen ja Atte Hölsä sekä muista värillistä vöistä Anni Maajärvi, Kaisa Kuusela, Milla Hahl ja Riku Vainikka.


- Tervetuloa mukaan seuraamaan aikuisten SM -kilpailuja Kourulan liikuntahallille ja tutustumaan samalla lajiin ja sen hienouteen, innostaa päävalmentaja Esa Kaplas kiinnostuneita mukaan katsomoon. Kilpailuihin on yleisöllä vapaa pääsy ja paikalla on puffett -myyntiä.

Lappeenrannan Shukokai karate viettää tänä vuona 40 -vuotis juhlavuottaan. Seura on perustettu vuonna 1979 ja se oli tuolloin paikkakunnan ensimmäinen karateseura. Seuran perusti ja siitä lähtien sen päävalmentajana on toiminut Sensei Esa Kaplas, 7. dan.

Lisätietoja: http://www.shukokai.fi/?cat=96

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kourulan palloiluhalli

Katajakatu 12
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Lappeenranta Shukokai ry
  • Yhteyshenkilö Pia Haakana
  • Puhelin: 0458403696
  • Sähköposti pia.haakana@gmail.com

Tulosta