ELÄKKEENSAAJIEN KULTTUURIKATSELMUS 2018

Tapahtuman kuvaus

Joutsenon liikuntahallilla koetaan 15. marraskuuta monipuolinen ja iloa tuottava iltapäivä, kun eläkkeensaajat ympäri Suomen valloittavat estradin!

Kulttuurikatselmus näyttää kattauksen Eläkkeensaajien Keskusliiton (EKL) jäsenistön erilaisista taidonnäytteistä musiikissa, tanssissa ja teatteritaiteessa. Tapahtuma muistuttaa, että kulttuuri tuo iloa ja elinvoimaa kaikenikäisille harrastajille, niin tekijöinä kuin kokijoinakin.

Esiintyjät saapuvat EKL:n Hämeen, Kuopion, Kymen, Mikkelin, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Satakunnan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen piireistä.

Tapahtuman juontaa toimittaja Jukka Arvassalo.

Tervehdyssanat tapahtumaan tuo kansanedustaja Anneli Kiljunen.

Esitysten lisäksi yleisöllä on mahdollisuus tutustua EKL-toimijoiden tuotteisiin esittely- ja myyntipisteissä sekä osallistua arpajaisiin. Tapahtumassa on kahvio ja mahdollisuus nauttia keittolounas (10 € sisältäen leivät ja ruokajuomat).

Tervetuloa mukaan!

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry ja Joutsenon Eläkkeensaajat ry

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Penttiläntie 17, 54700 Joutseno

Penttiläntie 17
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo