Museoklubi

Tapahtuman kuvaus

Lappeenrannan museoiden seuraavassa museoklubissa keskiviikkona 19.9. puhujana on Leijonasta siniristiin - Suomen lippu 100 vuotta –näyttelyn kuraattori, valtiotieteen tohtori ja Haminan Lippumaailman toiminnanjohtaja Kimmo Kiljunen. Hän kertoo näyttelystä ja Suomen lipun historiasta. Kimmo Kiljusen puheenvuoron jälkeen on mahdollista tutustua näyttelyyn.
Museoklubi pidetään klo 17 alkaen Etelä-Karjalan museossa osoitteessa Kristiinankatu 15, Linnoitus.

Suomen siniristilippu täytti 100 vuotta 28.5.2018. Etelä-Karjalan museon juhlanäyttely esittelee Suomen lipun historiaa alkaen Ruotsin Itämaan ajoista Venäjän Suuriruhtinaskunnan ajan kautta itsenäistymiseen ja tähän päivään. Lippu ei ole vain tangossa hulmuava kangas vaan sen avulla vaikutetaan, luodaan mielikuvia ja ilmaistaan mielipiteitä. Olympialaiset, käyntikortti, mielenosoitus, kotka, leijona, esite, Paavo Nurmi ja jääkiekkojoukkue, kaikkia näitä yhdistää lippu.

Museoklubi on kaikille avoin ja ilmainen klubi, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa. Klubi-iltaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tervetuloa museoklubiin! 

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Etelä-Karjalan Museo

Kristiinankatu 15
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo