Koko perheen soveltavan liikunnan Lumitapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Imatran kaupungin liikuntapalvelut ja Lappeenrannan liikuntatoimi järjestävät lauantaina 3.2.2018 klo 10–15 koko perheen soveltavan liikunnan Lumitapahtumapäivän Ruokolahdella laskettelukeskus FreeSkissä (Lomatie 16, 56120 Ruokolahti) yhdessä monien toimijoiden kanssa.

Lumitapahtuma on vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville suunnattu matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa voi osallistua kelkkalaskettelun, pystylaskettelun tai lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa saaden myös opastusta erityistä tukea tarvitsevan laskijan avustamiseen.

Laskettelulajien opastuksiin osallistuvien tulee ilmoittautua tapahtumaan 21.1. mennessä sähköisen lomakkeen kautta https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par
Paikkoja on rajoitetusti, ja 45 minuutin pituisen opetuksen hinta on 20 €/laskija sisältäen hissilipun ja välineet. Vakuutus ei sisälly hintaan. Avustajan ei tarvitse maksaa hissilipusta eikä lainavälineistä. Perheenjäsenille hissiliput ja välinevuokraus tarjotaan alennettuun hintaan.

Laskettelun opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Laskettelun lisäksi on tarjolla koko perheelle maksutonta oheistoimintaa, johon ei ole ennakkoilmoittautumista. Paikalla on muun muassa pulkkamäki, jäätilanteen mukaan jääkiekkokelkat sekä ohjattuja toimintatuokioita.
Lumitapahtumassa haastetaan kaikki tekemään lumiukkoja yhdessä 80-vuotiaan Suomen Ladun kanssa. Lisäksi on lettujen ja makkaran paistoa, sekä mahdollisuus keittolounaaseen.

Lisätietoja:

Riitta Pellinen,
puh. 020 617 7202, riitta.pellinen@imatra.fi


Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

FreeSki, laskettelukeskus

Lomatie 6
Ruokolahti

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran kaupunki, liikuntapalvelut
  • Yhteyshenkilö Riitta Pellinen
  • Puhelin: 020 617 7202
  • Sähköposti riitta.pellinen@imatra.fi

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo