Tuemme vanhemmuutta -avoin vanhempainilta

Tapahtuman kuvaus

Lappeenrannan lasten ja nuorten lautakunta järjestää yhdessä Etelä-Karjalan kesäyliopiston kanssa avoimen vanhempain illan, jossa puhuu Mona Moisala (aivotutkija, psykologian tohtori), joka on tutkinut aivojen toimintaa ja kehittymistä sekä erityisesti teknologian vaikutuksia lasten ja nuorten aivojen kehittymiseen.
Tilaisuuden teema, Kehittyvät aivot älylaitekaudella tarjoaa pohdittavaa ja antaa vastauksia moniin askarruttaviin kysymyksiin, joita nykyajan älylaitekaudella syntyneiden lasten sekä nuorten vanhemmat ja kasvattajat kohtaavat päivittäin.
Pitääkö lasten ja nuorten nettipelaamista rajoittaa, vai onko siitä hyötyä aivoille? Voiko jatkuva somettaminen muuttaa aivoja? Miten moderni teknologiaympäristö vaikuttaa kehittyviin aivoihin? Onko tämän päivän lapsilla ja nuorilla vaikeuksia keskittyä näiden älylaitteiden käytön seurauksena tai tietotulvan ja jatkuvan kiireentunnun takia?

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Lappeenrannan kaupungintalo, Lappeenranta-sal

Villimiehenkatu 1
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Lappeenrannan lasten ja nuorten lautakunta ja Etelä-Karjalan kesäyliopisto
  • Yhteyshenkilö Sari Kavala
  • Puhelin: 010 322 9462
  • Sähköposti sari.kavala@kesyli.net

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo