Kulttuurityöryhmä Tomeran taidetyöpajat Joutsenon kirjastolla

Tapahtuman kuvaus

Kulttuurityöryhmä Tomera järjestää maksuttomia taidetyöpajoja lapsille ja nuorille Joutsenon kirjastolla:

OMITUISIA OTUKSIA -TYÖPAJA LA 13.1.2018 KLO 12–14

Työpajassa osallistujat toteuttavat oman pehmo-olion värikkäästä sukasta, sukkahoususta tai sormikkaasta ompelemalla, täyttämällä ja koristelemalla. Hauskan hahmon voi valmistaa vaikka unikaveriksi tai maskotiksi. Työpajaan voi tuoda oman sukan tai käsineen, mutta tarvittavat materiaalit löytyvät myös paikan päältä. Työpaja on suunnattu kouluikäisille, alle 7v. aikuisen kanssa.

AARREARKKU -TYÖPAJA LA 10.2.2018 KLO 12–14

Työpajassa toteutetaan oma pieni aarrearkku koristeeksi tai leikkeihin. Mukana voi tuoda oman pienehkön rasian, jonne työpajassa rakennetaan aarrearkun sisältö erilaisista pikkuesineistä liimaamalla ja koristelemalla. Työpaja on suunnattu 4-vuotiaista kouluikäisiin, alle 7v. aikuisen kanssa.

LEIJONANPESÄ -VOIMELÄINTYÖPAJA LA 10.3.2018 KLO 12–14

Työpajassa tehdään muovailuvahasta oma voimaeläin ja rakennetaan sille pesä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Työpaja on suunnattu 4-vuotiaista kouluikäisiin, alle 7v. aikuisen kanssa.

KEVÄÄN KEIJUJA -TYÖPAJA LA 7.4.2018 KLO 12–14

Työpajassa toteutetaan oma pieni keijuhahmo rautalangasta, värikkäistä helmistä ja kankaista. Keijun voi ripustaa vaikka kaulakoruun, reppuun tai roikkumaan ikkunaan. Jokaiselle keijulle tehdään myös siitä kertova tarinakortti. Halutessaan pajaan voi pukeutua itse keijuksi. Työpaja on suunnattu kouluikäisille, alle 7v. aikuisen kanssa.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Osallistujia pyydetään saapumaan ajoissa. Pajoihin mahtuu 20 osallistujaa. Työpajat materiaaleineen ovat maksuttomia. Teoksista kootaan näyttely kirjastolle loppukeväästä, jonka jälkeen osallistujat saavat noutaa ne itselleen.
Lisätietoa osoitteesta: taidetomera@gmail.com

TERVETULOA!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Joutsenon kirjaston musiikkihuone

Keskuskatu 2
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta