Eräpyöräily

Tapahtuman kuvaus

Lauantaina 20. toukokuuta Erähiihdon 60-vuotisjuhlaan liittyvä neljän tapahtuman sarja saa jatkoa eräpyöräilyn merkeissä. Yhteislähtö on kymmeneltä aamulla Rasilasta urheilukentän parkkipaikalta. Tapahtuman suojelijana ja matkaan lähettäjänä toimii kunnanjohtaja Antti Pätilä.

Mukana eräpyöräilyn järjestämisessä ovat kokeneet Imatran Lapinkävijöiden pyöräilijät, jotka toimivat reitillä johtajina ja tukijoukkoina. Periaatteessa tarkoitus on edetä johdettuna ryhmänä hitaimpien ehdoilla. Myös huoltoauto on liikkeellä pyörä- ja pyöräilijäongelmien varalta. Eräpyöräilyssä on mahdollista kiertää joko lyhyempi 21 kilometrin pituinen perhereitti tai jatkaa pitemmälle 36,5 kilometrin reitille. Huoltopisteet mehuasemineen ovat Lohelassa, Rautionhovin luona ja Lampilan kylällä. Osallistumismaksu eräpyöräilyyn on kymmenen euroa aikuisilta ja viisi euroa alle 15-vuotiailta. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu lähtöpaikalla. Maaston takia matkaan kannattaa mieluiten lähteä vaihdepyörällä ja maastokuvioiduilla renkailla tai vaikkapa läskipyörällä, jos on mahdollisuus valita. Ja totta kai pyöräilykypärät ovat suositeltava varuste. Mukaan toivotaan tässäkin tapahtumassa jälleen monenikäisiä pyöräilijöitä useammassa sukupolvessa.

Sunnuntaina 21.5. tapahtuma jatkuu vielä retropyöräilyllä. Ahjärven kylätoimikunnan tapahtumassa haetaan juurevuutta ja 50-luvun tunnelmaa. Markku Heinänen on luvannut kunnostaa vanhoja pyöriä käyttöön pyöräilyyn Ahjärven ympäri.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Yhteislähtö Rasilasta urheilukentän parkkipai


Ruokolahti

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran Lapinkävijöiden pyöräilijät, Erähiihto juhlatoimikunnan sihteeri
  • Yhteyshenkilö Arto Rossi
  • Puhelin: 0400 305 729
  • Sähköposti postmaster@fysioteekki.fi

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo