Koht´silleen Lallukka

Tapahtuman kuvaus

Etelä-Karjalan museossa tullaan osana Suomi 100 -juhlavuotta esittämään vuoden 2017 aikana pienimuotoista museo- ja musiikkiteatteria. Koht’silleen Lallukka – esitys nostaa 1900-luvun alun Viipurista kauppaneuvoksen ystävineen esimerkiksi henkilöistä, jotka omin tavoin ja tahoillaan olivat luomassa perustaa itsenäistyvälle Suomelle, etenkin sen kulttuurielämälle. Esitys yhdistelee totta ja kuviteltua nykyhetkestä 1900 -luvun alun Viipuriin, missä taide-elämässäkin suurella sydämellä luotiin pohjaa tasa-arvoiselle ja itsenäiselle Suomelle.

Museon kummisedät on viiden jo harmaantuneen herran esittäjäryhmä, joka talkoohengessä on tukemassa museon yleisöyhteistyötä. Esikuviensa Juho ja Maria Lallukan tapaan harrastajat panevat itsensä likoon suurella sydämellä.

Pääroolissa kauppaneuvos Lallukkana on Esko Tikanmäki, oikeana kätenään tuomari Tanner (Aarni Metsä). Muita rooleja ovat runoilija J.H. Erkko (Kari Lehtonen) sekä johtaja Jalmari Finne (Timo Mattila) ja näyttelijä Simo Leiviskä (Ohto Nuottamo) Viipurin Maaseututeatterista.

Näytökset Etelä-Karjalan museon pienoisteatterissa, Kristiinankatu 15 Linnoitus
Liput: museon pääsymaksu + 2€.
Yhteen esitykseen mahtuu 40 henkilöä ja esityksen kesto on noin 30 minuuttia.
Lippuvaraukset Etelä-Karjalan museon lipunmyynnistä puh. 05 616 2255 museon aukioloaikoina klo 11-17

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Etelä-Karjalan Museo

Kristiinankatu 15
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Lapset 2 €
Aikuiset 11 €
Eläkeläiset 10 €
Opiskelijat 10 €

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta