Tomi Metsäketo - Moonriver

Tapahtuman kuvaus

 11.10.2019 klo 18.00
Tomi Metsäketo – Moonriver

Lappeenrannan Raatihuone

Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistyksen organisoima Raatihuone Soi! -konserttisarja starttaa isosti lokakuussa! Yhdistyksen toisen kauden avauskonsertissa 11.10.2019 klo 18.00 esiintyvät monista tv-formaateistakin tuttu Tomi Metsäketo ja maan parhaimmistoon kuuluva pianisti-säveltäjä Jukka Nykänen. Ohjelma koostuu ikivihreistä musikaalisävelmistä ja kuolemattomista italialaisista serenadeista. Konsertissa on väliaika.Lippuja myydään lipunmyyntipalvelu Winkissä ja www.lippu.fi - verkkopalvelussa.
Liput 30 euroa / 25 euroa (alle 18.v ja opiskelijat)


https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2558474&includeOnlybookable=false&xtmc=moonriver&xtnp=1&xtcr=1Lämpimästi tervetuloa!


Info:

Taiteilija-laulaja Tomi Metsäketo on uransa aikana ollut monessa mukana esiintyen 80-luvulla Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa poikasolistina kuten myös solistisissa tehtävissä vuosikymmenen ajan maineikkaassa Cantores Minores –kuorossa. Erikoisalanaan Tomilla ovat italiankieliset serenadit ja kevyemmän musiikin parissa olemme saaneet nauttia hänen upeasta äänestään ja eläytymiskyvystään mm. Helsingin Kaupunginteatterin menestysmusikaalissa Les Misérables ja The Sound of Music. Levytystensä myötä Tomi on ollut ehdolla Emma-palkinnon saajaksi jo kolmesti.

Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistyksen tarkoituksena on vaalia esittävän säveltaiteen asemaa Etelä-Karjalassa, tukea sitä toiminnallisesti ja kehittää erityisesti uran alussa olevien muusikoiden esittämisen ja opetuksen yhteisiä edellytyksiä. Jäseniksi voivat liittyä kaikki yhdistyksen tarkoituksen hyväksyvät musiikin ystävät. Ekmu toimii yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää mm. konsertteja, kulttuuritapahtumia, kursseja ja muita koulutustilaisuuksia aluekohteenaan Etelä-Karjala.

Websivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistys ry

Raastuvankatu 7
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Aikuiset 30 €
Opiskelijat 25 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistys ry
  • Yhteyshenkilö Juuli Vaulasvirta
  • Puhelin: +358451570177
  • Sähköposti mail@ekmu.fi

Luokitus


Tulosta