LMVKK | Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi ( lmvkk.fi ) 10-14.06.2019 (5pv) + 5-6.08.2019 (2p

Tapahtuman kuvaus

LUMA-keskus Saimaan Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi (LMVKK)

7 päiväinen matematiikan kokonaiskuvan rakentamisen tukikurssi, 9 luokan päättäville ja lukion ensimäistä luokkaa jo käyville. Opetuspäivät: 10-14.06.2019 (5pv) + 5-6.08.2019 (2pv)

Huom! Olemme lisänneet kurssille myönnettävien vähävaraisstipendien määrää ja helpotimme tulorajoihin liittyviä hakukelpoisuus kriteerejä!

Lisätiedot: www.lmvkk.fi


Aiheuttaako matematiikka kotona harmaita hiuksia? Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi 10-14.06.2019 – nopeille on vielä paikkoja vapaana! Lappeenrannassa 10-14.6.2019 (5pv) ja 5-6.8.2019 (2pv) järjestettävälle koulunsa päättäville 9 luokkalaisille ja lukiota jo vuoden käyneille lukion ykkösille suunnatulle LMVKK:lle (Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi) kerkeää vielä tovin aikaa ilmoittautua mukaan. Ole siis nopea ja ota mahdollisuudesta koppi! Ilmoittautuminen ja stipendit kurssin kotisivuilta: www.lmvkk.fi

LUT:n ja LUMA-keskus Saimaan yhteistyönä tarjotaan Lappeenrannassa nyt jo seitsemättä kertaa lukioon syksyllä 2019 meneville ja ensimmäisen vuoden jo lukiossa matematiikan kanssa mahdollisesti tuskaileville mahdollisuus pistää matemaattiset perustat ja kokonaiskuvanäkemys vahvasti lukio-opinnot starttaavaan peruskuntoon. Luvassa on uusia kavereita, rentoa kisailua maukkaiden palkintojen merkeissä ja opettavaisia oikoteitä matematiikan saloihin. LMVKK konseptimme on tarjonnut yli 5 vuotta erittäin positiivista ja vahvasti matematiikan pelisilmää kehittävää hauskaa kesätekemistä ja nyt taas kerran näitä iloja pääsee nauttimaan myös Lappeenrannassa. Muun muassa seuraavilla kokemuksilla höystettynä:

*Nyt jo yliopisto-opintoihin siirtyneet kurssilaiset ovat kertoneet saaneensa kurssistamme oman koppinsa mm. oppimateriaalin muodossa, kurssin materiaalien toimiessa vielä ylioppilaskirjoituksissakin kertausmateriaalina :-)

*Ja kesäksi 2019 tarjoamme jälleen vähävaraisille perheille tukistipendiä - johon vuodelle 2019 alueen yrittäjien mahtavalla tukiasenteella on saatu rakennettua erittäin joustavat myöntökäytänteet (iso kiitos tästä Lappeenrannan ja Imatran yrityksille!). Ohjeet stipendin hakuun löytyvät kotisivuiltamme www.lmvkk.fi (2019-05-26 korotetut tulotaso rajat ja uudet päivitetyt hakuohjeet löytyvät samasta paikasta. Otamme Lappeenrannan kurssille sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia vastaan 06.06.2019 klo 23:59 saakka!). Stipendiohjeet: http://www.lmvkk.fi/stipendi/stipendi.pdf

*Kirsikkana kakussa, LUMA-keskus Saimaalle luvatun mukaisesti, pidämme osallistumismahdollisuuden auki viimeisille metreille saakka. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 9.6.2019 klo 23:59 saakka (ilmoittautumiset sähköpostitse / soittamalla Olli-Pekalle)

Kurssilaisillemme voimme varmuudella taata, että tämä kurssi tulee satavarmasti olemaan jotain ihan muuta kuin ryppyotsaista opiskelua. Meillä on aina tarjolla mielenkiintoisia kisapalkintoja ja lukion opintoja jeesaavaa materiaalia, mistä yhteistyökumppaneiltamme (mm. Lakumesta, GameStop, Otawa, Faunatar, Hockey Base, Visma, Auto-Suni, Stora-Enso, Suomalainen Kirjakauppa, Imatranajo, jne.) ovat avokätisellä LUMA tuellansa pitäneet huolta.

Nykyisen matikkaosaamisen tasosta riippumatta hyöty on takuuvarma (kertoo mm. lukionsa jo päättänyt, 8 Laudaturin ylioppilas ja suuresti arvostettu kurssiassistenttimme Ida Koskinen) - ja saahan kurssista vielä muuten yhden lukion kurssisuorituksenkin loppupalkinnoksi :-).

Kurssille ilmoittautumiset vapaamuotoisesti sähköpostilla: olli-pekka@lmvkk.fi

Puhelinnumero lisätiedusteluja ja ilmoittautumista varten: Olli-Pekka Hämäläinen, 040 – 748 5803

Lisätietoja aikatauluista ja kurssistamme: www.lmvkk.fiWebsivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

LUT-yliopisto

Yliopistonkatu 34
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 90 €
Vähävaraisstipendillä ilmainen osallistuminen!

Yhteystiedot

  • Organisaatio: LUMA-keskus Saimaa
  • Yhteyshenkilö Olli-Pekka Hämäläinen
  • Puhelin: 040 – 748 5803
  • Sähköposti olli-pekka@lmvkk.fi

Tulosta