Kotkaniemen puutarhakierros

Tapahtuman kuvaus

Kotkaniemessä, presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseossa Luumäellä täysin uudistettu puutarha on palautettu sen loistoaikaan 1920-30-luvuille. Nyt vierailijoilla on mahdollisuus päästä tutustumaan lähemmin Kivijärven rannalla sijaitsevaan upeaan puutarhaan oppaan johdolla.

Ellen Svinhufvud toteutti Kotkaniemen pihapiiriin niin koriste- kuin hyötypuutarhan, joka palveli perheen tarpeita. Mikä oli puutarhan merkitys Pehrin ja Ellenin aikana? Mitä puutarhasta löytyy? Kierroksella liikutaan pihalla, yhdistäen tiedon ja tarinoiden kautta Kotkaniemen puutarhan ominaisuuksia ja sen historiaa. Tule kokemaan Kotkaniemi erilaisesta näkökulmasta!

Puutarhakierrokset toteutetaan la 11.5. klo 11, la 8.6. klo 11, su 25.8 klo 12 ja viikonloppuna 14.-15.9 (aika vahvistetaan myöhemmin). Lipun hinta 8 euroa/hlö, sisältäen sisäänpääsyn museolle.

Varaukset kierroksille tehdään ennakkoon tekstiviestitse numeroon: 040 522 7553 tai sähköpostilla osoitteeseen: info@kotkaniemi.fi. (huom! Paikkoja on rajoitetusti)
Opastus kiertää pihapiiriä, joten huomioithan säänmukaisen vaatetuksen.  

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kotkaniemi

Itsenäisyydentie 799 a
Luumäki

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta