Kotkaniemen puutarhatapahtuma

Tapahtuman kuvaus

Presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseon Kotkaniemen pihapiirissä järjestetään kaikille avoin puutarhatapahtuma lauantaina 18.5.

Ohjelmassa:

Lappeenrannan seudun puutarhaseuran järjestämä taimien vaihtotori, johon voi tuoda mm. ylimääräiset perennojen, pensaiden ja kylvökasvien taimet ja löytää tilalle uusia. Kirjoita kasvien nimet tuomiisi taimiin. Muistathan, ettet tuo kasveja etana-alueilta.

Huonekasviseuran edustajan johdolla kasvien ja kukkien asetelmien tekoa. Vuoden huonekasviharrastajana palkittu Katja Timperi neuvoo istutuksien lisäksi kasvien käsittelystä ja kasvualustoista. Tarvikemaksua vastaan pääsee kokoamaan ja istuttamaan itselleen oman asetelmansa ruukkuun. Asetelman tekoa varten voi tuoda myös oman ruukun tai muun astian! Myös perheen pienimmät voivat osallistua oman istutuksen tekoon.

Villiyrttineuvontaa sekä kompostineuvontaa.

Klo 11 puutarhakierros Kotkaniemen puutarhurin johdolla, jossa tutustutaan puutarhan muodonmuutokseen sekä sen kasveihin. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, puutarhakierrokselle liput 8 e/hlö. Paikkoja kierrokselle on rajoitetusti, joten suositellaan ilmoittautumista ennakkoon museolle tekstiviestitse numeroon: 040 522 7553 tai osoitteeseen: info@kotkaniemi.fi.

Kotkaniemen puutarhaan pääsee tutustumaan myös uuden puutarhakartan avulla, jonka saa lainaksi museon lipunmyynnistä.

Kahvila Ellenissä tarjolla leivonnaisten ja muiden herkkujen lisäksi keittolounas klo 11-14: yrteillä höystettyä kasvissosekeittoa, makian ruisronttia ja rieskaressua, juomana kotikalja ja vesi. Tervetuloa! 

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kotkaniemi

Itsenäisyydentie 799 a
Luumäki

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta