Saimaa Clutch - E-urheilun kevätkarnevaali perheille

Tapahtuman kuvaus

Lappeenrannan IsoKristiinassa jysähtää lauantaina 27.4. klo 10-18, kun uusi perhetapahtuma, Saimaa Clutch, tuo kilpapelaamisen koko kansalle. Ota perheesi mukaan, sillä tapahtuma tarjoaa ikimuistoisia hetkiä kaikenikäisille.

Ja mikä parasta, niin tapahtuma on täysin ilmainen.

Tapahtuma sisältää kolme aluetta:

1. Overwatch-kilpapelialueella pääset jännittämään kisakatsomoon, mikä juniorijoukkue voittaa ensimmäisen aluemestaruuden. Tunnelmaa luo ammattiselostaja. Tule siis aistimaan e-urheilun tunnelma todella läheltä! Televisiokuva ei nimittäin kerro sitä.

Overwatchia pelataan tapahtumassa kilpaa klo 10.00 – 17.30.

2. Yleisöpelialueella pääset itse puikkoihin. Tarjolla on monenlaista pelaamista vuosikymmenten ajalta, joten nostalgiatrippiäkin on taatusti tarjolla. Peleissä järjestetään tuntikisoja, joten haepa lahjakortti itsellesi. Uusinta uuttakin alueelta löytyy, kun VR-laseilla pääset uppoutumaan virtuaalimaailman syövereihin.

Yleisöpelialueella pelataan kilpaa Overwatchia perhe- ja firmasarjoissa - ja vielä ihan oikeilla e-urheilukoneilla. Silauksen vierailuusi tälle alueelle tarjoaa Lappeenrannan Pelikonemuseo, joka esittelee koneita dinosauruskaudelta.

Yleisöpelialue on auki klo 12.00 – 17.30.


3. Esports-torilla saat tuhdin annoksen asiaa ja viihdettä e-urheilun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Torilla esiintyvät taikurit pitävät huolen siitä, että myös yllätyksiä ja hupia riittää.

Lisäksi torilla leivotaan yleisön joukosta e-urheilun tietoviisas, joten teoreetikollakin on mahdollisuus niittää mainetta ja kunniaa.

Esports-torin ohjelma alkaa klo 12.00 tapahtuman avajaisilla ja jatkuu siitä klo 15.00 asti. Torilla järjestetään myös tapahtuman päättävä palkintojenjako ja herkkusade klo 17:30.

Tapahtumapaikka sijaitsee IsoKristiinan alakerrassa S- ja K-kauppojen läheisyydessä. Seuraa riemun kiljahduksia ja pelaamisen ääniä, niin löydät varmasti perille.

Websivuille Katso video

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

IsoKristiina

Brahenkatu 5
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Lappeenrannan teknillinen yliopisto
  • Yhteyshenkilö Erno Salmela
  • Puhelin: 050 322 6418
  • Sähköposti erno.salmela@lut.fi

Tulosta