Ursus Factory

Tapahtuman kuvaus

Pinkki Pilvi levykiertueella oleva Ursus Factory on kaksi miestä, jotka tapasivat toisensa Espoossa hiphop-tanssitapahtuman housbandissä. Intensiivisen funk-biitin soidessa tulevat rock-jumalat ja bänditoverit huomasivat soiton svengaavan kuin hirven. Juttu luisti ja uudet ystävykset päättivät lähteä katusoittomatkalle Baltiaan ja Itä-Eurooppaan. Olisivatpa tienneet, millaiselle eeppiselle matkalle he olivatkaan ottamassa ensiaskeleita!

Ursus Factory on valloittanut sydämiä ympäri Suomen klubeilla ja festareilla. UF on esiintynyt Suomen suurimmilla festareilla (pienimmillä lavoilla) Ruisrockissa, Ilosaarirockissa, Provinssirockissa ja Sideways-festivaaleilla. Legendaarisella Helsingin Tavastia-klubilla bändi esiintyi viimeksi helmikuussa 2018 ja kyseinen veto on videotaltioitu ja pian katsottavissa missä ja milloin vain satutkaan tarvitsemaan Ursus-kokemusta. Ensimmäiset keikkamatkat Tanskaan ja Viroon enteilevät globaalia Ursusmaniaa.


Illassa mukana Dull Antics, Karelifornia garagea soittava imatralaislähtöinen yhtye.Liput 10 € ovelta.

Ei ikärajaa

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta

Valtakatu 39
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 10 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Kulttuuritila Nuijamies
  • Yhteyshenkilö Kulttuuritila Nuijamies
  • Puhelin: 0449862924
  • Sähköposti kulttuuritila@nuijamies.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo