TULE kuntoon! yleisöluento

Tapahtuman kuvaus

Tuki- ja liikuntaelinongelmat koskettavat meitä kaikkia ja aiheuttavat toimintakyvyn rajoituksia niiden pitkittyessä.

Tule kuuntelemaan kun ft Hannu Mäntynen luennoi tuki- ja liikuntaelinongelmista, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoista, osteoporoosista ja kaatumistapaturmista ja saamaan tietoa ja tukea tuki- ja liikuntaelinterveydestä ja tule-vaivojen ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta.

Paikallisyhdistykset ja -osastot ovat mukana aktiivisesti mukana käytännön järjestelyissä ja esittelemässä vertaistuki- ja toimintamahdollisuuksiaan. Savitaipaleella luennon järjestävänä tahona toimii Savitaipaleen Seudun Invalidit  ry.

Savitaipaleen Seudun Invalidit tarjoavat luennon jälkeen luennolle tulijoille kahvit, jos osallistut kahvitarjoiluun, ole hyvä ja ilmoita siitä Reino Kokkola, puhelin: 0400-154299 tai sähköposti: kokkolareino@gmail.com

Yhdistysesittely järjestetään luennon jälkeen ja siinä ovat mukana Savitaipaleen Seudun Invalidit ry sekä Suomen Nivelyhdistys ry.

Tilaisuus on kaikille avoin maksuton eikä sille tarvitse ilmoittautua etukäteen jollet osallistu kahvitarjoiluun, tervetuloa mukaan!

Luennot järjestetään Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n, Huoltoliitto ry:n, Invalidiliitto ry:n, Selkäliitto ry:n, Suomen Sjögrenliitto ry:n, Suomen Luustoliitto ry:n, Suomen Nivelyhdistys ry:n ja heidän jäsenyhdistystensä kanssa yhteistyössä ympäri Suomea Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.


Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Peltoinlahdentie 15 54800 SAVITAIPALE

Peltoinlahdentie 15
Savitaipale

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry
  • Yhteyshenkilö Jaana Hyvonen
  • Puhelin: +358451950818
  • Sähköposti jaana.hyvonen@suomentule.fi

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo