Urmaksen uskomaton uni

Tapahtuman kuvaus

”Meidän rakas Kuolimomme on Etelä-Suomen kirkkaimpia ja puhtaimpia järviä. Mutta ei kauan tätä menoa..” , toteaa ympäristösihteeri Aatos Levänen.

Ismo Tuhkalaisen käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä ottaa kantaa Kuolimo-järven tilanteeseen ja nieriän suojeluun. Kunnanjohtaja Urmas Morottaja tuskailee, kun valtiovalta määrää tehtäväksi selvityksen järven tilasta. Myös kunnan nuorten vaikuttajaryhmä kantaa huolta järven puhtauden säilyttämisestä, mutta Morottajaa kiinnostaa enemmän golfin pelaaminen. Omaperäinen kunnanjohtaja näkee unta, jossa seikkailevat nieriät ja monet muut järven asukkaat. Uni on todentuntuinen ja jännittävä, ja mitä tapahtuukaan seuraavana päivänä...


Välijoen nuorisoseura Riento ry:n näytelmäryhmä esittää ensimmäistä kertaa lastennäytelmän, joka sopii myös aikuiseen makuun. Esitykseen on laadittu näyttävä valaistus, musiikki ja lavastus. Taitavat näyttelijät suorastaan irrottelevat lavalla. Hulvatonta, vallatonta ja hauskaa menoa riittää, ja ihan puhtaasti esiintymisen ja tekemisen ilosta.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Koulutie 7, Savitaipale

Koulutie 7
Savitaipale

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Lapset 5 €
Aikuiset 10 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Välijoen nuorisoseura Riento ry
  • Yhteyshenkilö Päivi Tiainen
  • Sähköposti valijoki@gmail.com

Luokitus


Tulosta