#firstworldproblem/Human - Nature/Collector valokuvanäyttely Marko Rantanen

Tapahtuman kuvaus

Pihatto avaa kesäkuun Marko Rantasen kaksiosaisella valokuvanäyttelyllä: #firstworldproblems ja Human - Nature / Collector. Näyttelyiden yhdistävä tekijä on huumorin kautta esitetty muistutus elämän perusarvoista.  

Marko Rantanen on helsinkiläinen valokuvaaja. Hänet tunnetaan parhaiten ikonisista potreteistaan. Hänen työnsä sisältävät yleensä ripauksen huumoria ja koettavat tavoittaa katsojan sitä kautta. Ainakin tässä näyttelyssä tämä toteutuu "Saarnaamisella emme todennäköisesti saa muutosta ihmisen kuluttamiseen. Joko se tapahtuu luonnonkatastrofin, pandemian tai huumorin kautta" sanoo Rantanen. 

Human - Nature / Collector osio käsittelee ihmisen hukkunutta suhdetta luontoon. Miten luonnosta on tullut keräilykohde Instagramiin ja siihen ei tunneta aitoa yhteyttä. Me emme ole varmoja, onko meillä tulevaisuudessa luontoa ja siksi jokainen meistä koettaa säilöä siitä parhaat palat, ettei vaan naapuri niitä saisi.

#firstworldproblems memen ympärille kasvanut kuvasarja, jossa ihmiset valittavat käsittämättömän pienistä ongelmistaan. Sarja on kuvattu Tanskassa, jossa Rantanen asui ja työskenteli 2 vuotta. Sinänsä herkullinen lähtökohta kun Tanskaa pidetään maapallon onnellisimpana maana ja ihmisiä myös tyytyväisimpinä oloihinsa. 


Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Galleria Pihatto

Kaukaankatu 2
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo