Kontumetal goes Jalkosalmi 2018

Tapahtuman kuvaus

KontuMetal on lähtöisin Konnunsun entisen avovankilan miljöössä järjestettävästä metallitapahtumasta, jonka pääjärjestäjä on ollut TakaLaiton-yhtye. Tapahtuma sai alkunsa vuonna 2012 ja on vuosi vuodelta kasvanut.

Tarkoituksena on saada lavalle innoikkaita bändejä , jotka eivät muuten ole päässeet keikkailemaan, Sekä myös kokeneempia orkestereita. Tänä vuonna KontuMetal järjestetään Lemillä, Jalkosalmen valalla, josta nimi KontuMetal goes Jalkosalmi 2018. Järjestäjinä lisäksi Rakkaudesta Metalliin ry, yhteistyössä myös Bar Fiilis.

Lauteilla nähdään mm. Kasvoton, Lexiandawn, Soulwound, Chaosnation, TakaLaiton sekä muita yhtyeitä. Illan pääesiintyjä julkaistaan myöhemmin.

Rakkaudesta Metalliin Ry eli RAME on vuonna 2014 perustettu sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on tukea ja edistää Etelä-Karjalan metalli- ja rockmusiikkikulttuuria.

Lisätietoja info@rakkaudestametalliin.fi

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Kuhasensaarentie 27, 54710 LEMI

Kuhasensaarentie 27
Lemi

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo