Savitaipaleen luistelutapahtuma 2018. 20 vuotta

Tapahtuman kuvaus

Savitaipaleen luistelutapahtuma Kuolimon jäälle auratulla luonnonjääradalla juhlistaa tänä vuonna 20. vuottaan: ensimmäinen tapahtuma järjestettiin helmikuussa 1998. Juhlatapahtumamme ohjelma sisältää mukavaa tekemistä ja nähtävää kaiken ikäisille. Musiikista, juonnosta ja viihtymisestä vastaa Suomen Luisteluliiton Ice Skating Tour 2018 kiertueen ammattilaiset. Järjestäjien luistelupuffetista saa mm. kahvia, makkaraa, lettuja sekä muuta suolaista ja makeaa purtavaa. Tervetuloa viettämään mieleenjäävä luisteluviikonloppu Savitaipaleelle!
Perjantaina 23.2.2018 klo 9-14 on koululaistapahtuma, johon ovat tervetulleita oppilaat ja opettajat lähialueiden kouluista ja kauempaakin.
Lauantaina 24.2.2018 klo 12-21 vietetään koko perheen luistelupäivää iloisissa juhlatunnelmissa. Luvassa liikuntaa, nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Lauantain tapahtuman kruunaa juhlailotulitus klo 20.00.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Kuolimo Pappilanlahti

Olkkolantie 2
Savitaipale

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo