Voimaannuttava metsäkävely lampaiden ja vuohien kanssa

Tapahtuman kuvaus

-Koe luonnon rauhoittava ja mielen selkeyttävä vaikutus kanssamme-

Aika: Sunnuntaina 28.1.2018 klo 13:00 Taipalsaarella (Pyhälahdentie 52. 54940 Solkei).

Rentoudu ja nauti kanssamme voimaannuttavasta metsästä ja kesyistä lampaista ja vuohista paimenkoirineen.

Venyttelemme kävelyn lomassa metsässä, suostuttelemme hellästi auki talven jumiuttamia lihaksia ja tuuletamme ajatuksia. Venyttelyt on vetämässä Linnea Korhola.

Voimaannuttavan metsäkävelyn jälkeen nautimme pakuriteetä/kahvia ja raakasuklaata maustettuna marjajauheilla (M,G).

Kenelle voimaannuttava metsäkävely lampaiden kanssa sopii? Tälle metsäkävelylle tulevan on syytä pystyä liikkumaan lumisessa maastossa ja metsäpoluilla. Tarvittaessa järjestämme esteettömän tapahtuman myöhemmin. Venytykset teemme jokainen oman liikkuvuutemmen ja kuntomme mukaisesti. Sään mukainen vaatetus, esim. talvisaappaat tai kumisaappaat villasukilla. Pakkasraja -12.

Innostuitko? Tervetuloa sunnuntaina paikalle, saavuthan klo 13 mennessä. Hinta 10€. Maksu käteisellä tai kortilla.

Paikan päältä mahdollista ostaa paikallisia tuotteita, Kurkaan tilan lammassäilykkeitä ja villasukkia sekä Annaberryn marjajauheita ja villiyrttisuolaa.

Järjestäjät: T:mi Heinähännän ja Annaberry.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Anna Lerkki, anna@annaberry.fi p. 040 531 8727

T:mi Heinähännän tarjoaa eläin- ja luontoavusteisia palveluita. Yrittäjä Kirsi Korhola-Koskinen on valmistumassa eläinavusteiseksi neuropsykiatrikseksi valmentajaksi ja Green Care yrittäjäksi tänä keväänä. Kirsi työskentelee Kurkaan tilalla korsirehuntarhjoilijana, jossa myös t:mi Heinähännän toimii.

Annaberry on Savitaipaleen Välijoella toimiva luonnovara-alan yritys, tuotteet valmistetaan kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista, niitä käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti, jotta marjojen/villiyrttien/sienien omat vitamiinit ja maut säilyvät. Näin saamme iloa ja väriä ja ravinteita päiviemme piristykseksi. Yrittäjä Anna Lerkki on koulutukseltaan luonnonvaratuottaja ja luonto-ohjaaja. www.annaberry.fi / p. 040 531 8727

Linnea Korhola on kuntohoitaja Savitaipaleelta. Linnealla on vankka kokemus kehonhuollosta ja fyysisen kunnon hoidosta sekä yksiö- että ryhmätasolla, nykyisin Lappeenrannassa työskennellen.

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kurkaan tila

Pyhälahdentie 52
Taipalsaari

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Aikuiset 10 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Annaberry & T:mi Heinähännän
  • Yhteyshenkilö Anna Lerkki
  • Puhelin: +358 40 5318727
  • Sähköposti anna@annaberry.fi

Luokitus


Tulosta