Ooppera encore: Luisa Miller

Tapahtuman kuvaus

Luisa Miller kuuluu Verdin vähemmän tunnettuihin ja harvoin esitettyihin oopperoihin. Metissä teos on viimeksi nähty 12 vuotta sitten. Oopperan libretto perustuu Friedrich Schillerin näytelmään. Luisa Miller on säveltäjän viidestoista ooppera ja siitä katsotaan hänen säveltäjänuransa niin sanotun keskikauden alkaneen. James Levine johtaa tähtikaartia. Tenori Plácido Domingo tekee jälleen uuden baritoniroolin isä-Millerinä ja sopraano Sonya Yoncheva laulaa kauden toisen roolinsa maalaistyttö-Luisana. Hänen rakastettunaan Rodolfona nähdään monista esityksistä tuttu tenori Piotr Beczala. Elijah Moshinskyn produktio on vuodelta 2001 ja James Levine johti jo sen ensi-illan.

Kapellimestari: James Levine. Ohjaus: Elijah Moshinsky; Lavastus ja puvut: Santo Loquasto; Valot: Duane Schuler.

Rooleissa Sonya Yoncheva (Luisa), Olesja Petrova (Federica), Piotr Beczala (Rodolfo), Plácido Domingo (Miller), Aleksandr Vinogradov (Walter), Dimitry Belosselskiy (Wurm).

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Finnkino Strand

Brahenkatu 5
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo