Ooppera encore: Lemmenjuoma

Tapahtuman kuvaus

Kun edellisen kerran kuulimme Lemmenjuoman kuulun Una furtiva lagrima -aarian, sen lauloi tenori Matthew Polenzani. Niin myös nyt. Muu solistikaarti on uutta. Adinana näemme eteläafrikkalaisen 32-vuotiaan sopraanon Pretty Yenden, jonka ura on hyvässä kansainvälisessä nosteessa. Hän on aiemmin laulanut Metissä muun muassa Sevillan parturin Rosinan ja Taikahuilun Paminan rooleissa. Venezuelassa syntynyt, El Sisteman kasvatti Domingo Hindoyan tekee kapellimestaridebyyttinsä Metissä. Hän on opiskellut myös Esa-Pekka Salosen johdolla. Hänen puolisonsa on sopraano Sonya Yoncheva, jonka näemme keväällä Miminä ja Luisa Millerinä.

Kapellimestari: Domingo Hindoyan. Ohjaus: Bartlett Sher; Lavastus: Michael Yeargan; Puvut: Catherine Zuber; Valot: Jennifer Tipton.

Rooleissa Pretty Yende (Adina), Matthew Polenzani (Nemorino), Davide Luciano (Belcore), Ildebrando D’Arcangelo (Dulcamara).

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Finnkino Strand

Brahenkatu 5
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo