Norppaturvallisten Saimaa-katiskojen rakennustalkoot

Tapahtuman kuvaus

Tule tutustumaan norppaturvalliseen kalastukseen ja saimaannorpan suojelutyöhön!

Katiskatalkooilta ma 14.10. klo 17-20 Luonto- ja tiedekeskus SAIMAARIUMin tiloissa (Satamatie 8, Lappeenranta)


Tilaisuuden alussa katsotaan kuvaesitys katiskahankkeesta, jonka avulla edistetään norppaturvallista kalastusta Saimaalla: miten hanke on sujunut viimeisen vuoden aikana, mitä kaikkea on tehty ja miksi, sekä mitkä ovat tulevan vuoden suunnitelmat. Samalla kuullaan tiivis katsaus siitä, mitä saimaannorpalle ja sen suojelutyölle kuuluu nyt.

Noin klo 17.30 aloitetaan Saimaa-katiskan rakentaminen. Katiskan voi lunastaa itselleen tarvikehintaan 25 €. Katiskan voi myös lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle tulevia ”Vaihda verkot katiskaan” –tapahtumia varten. Nämä katiskat tullaan jakamaan Saimaan alueen vapaa-ajankalastajille ensi kesänä.

Ensikertalaisella katiskan rakentamiseen menee noin kaksi tuntia. Rakentaminen ei ole vaikeaa, ja se onnistuu myös lapsilta. Paikalla on ohjaajia opastamassa katiskan rakentamisessa.

Katiskatalkoita, norpansuojelutyön infotilaisuuksia ja norpparyhmän kokouksia järjestetään talven aikana noin kerran kuukaudessa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille saimaannorpan suojelutyöstä kiinnostuneille.

Tilaisuudessa on iltapalatarjoilu. Tervetuloa!
Lisätiedot: Kaarina Tiainen, p. 050 530 3270, kaarina.tiainen@sll.fi 

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Satamatie 8, Lappeenranta

Satamatie 8
Lappeenranta

Lappeenranta


Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala
  • Yhteyshenkilö Anna Vuori
  • Puhelin: 0406701771
  • Sähköposti anna.vuori(a)sll.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo