Laulun taikaa

Tapahtuman kuvaus

Lämpimästi tervetuloa konserttiimme Laulun taikaa !

Konserttimme on väliajallinen ja tarinaa kuvien kera on nähtävissä Musiikkiopiston aulassa konserttipäivänä.

Lappeenrannan Naislaulajat täyttää siis 70-vuotta ja olemme perinteikäs ja pirskahteleva laulavien naisten joukko. Kuoromme vahvuus on tällä hetkellä noin 40 laulajaa.

Tällä vuosituhannella olemme saaneet positiivista palautetta monipuolisesta ohjelmistoista ja rikkaasta sointimaailmasta. Esitämme erityisesti naissäveltäjien ja naissovittajien musiikkia. Juhlavuoteemme mahtuu neljä konserttia. Aloitimme uudenlaisella kevyen musiikin kakkukonsertilla jo maaliskuussa, Isosiskot (seniorinaiskuoro Isosiskot, 2012 perustettu aktiivinen eläkeläisnaislaulajien iskuryhmä, josta löytyy asennetta,kokemusta ja elämäniloa ) pitivät oman konsertin toukokuussa. Juhlavuosi huipentuu Laulun Taikaa konserttiin lokakuussa ja juhlavuotemme päättyy tunnelmalliseen joulukonserttiin Lappeen Marian kirkkoon

 Omien konserttien lisäksi kuoro osallistuu erilaisiin tapahtumiin mm Sulasolin laulujuhliin ja Naiskuoropäiville. Vuonna 2014 osallistuimme Italian Veronassa kuorofestivaaleille ja syksyllä 2018 kävimme Tartossa, Tarton yliopiston akateemisen naiskuoron seniorikuoron vieraana. Lisäksi esiinnymme yksityistilaisuuksissa ja teemme yhteistyötä muiden kuorojen kanssa. Lauloimme elokuussa Suomen Naiskuoroliiton Louhi kuoron konsertissa Imatralla.
Vaikka olemmekin jo eläkeiässä, kuorollamme on ollut vain viisi johtajaa. Vuodesta 2007 kuoroamme on johtanut musiikkipedagogi (AMK) Kirsi Äikäs.

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Koulukatu 36 Lappeenrannan Musiikkiopisto

Koulukatu 36
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Lapset 5 €
Aikuiset 15 €
Ennakkolippuja voi ostaa Lappeenrannan Musiikkiopiston toimistosta arkipäivisin tai lähettämällä sähköpostia lprnaislaulajat@gmail.com

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta