Tomi Paldanius, Suomiklassikot soolokitaralla

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa kuuntelemaan soolokitaran sävelin suomalaisia- ja kansainvälisiä klassikoita. Konsertissa kuullaan mm. Finlandia, Pohjois Karjala, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä, Sultans Of Swing ja Bohemian Rhapsody.
Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.
Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.
Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.
Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003.

Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Harjulinna

Harjukuja 6
Parikkala

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 10 €
15 ovelta

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Parikkalan kulttuuritoimi/Tomi Paldanius

Luokitus


Tulosta