TANKOTANSSIN ALKEISKURSSI

Tapahtuman kuvaus

TANSSI, FITNESS, SIRKUS, AKROBATIA, TEATTERI, ILMAISUTAITO, KEHONRAKENNUS, VENYTTELY, BALETTI - KAIKKI SAMASSA PAKETISSA! SINÄ VALITSET TYYLIN!

TANKOTANSSIN ALKEISKURSSI!
POLE STARTTI (60min.) aikuisille 8 krt./4 vkoa


TIISTAISIN KLO 17.30 - 18.30 JA
TORSTAISIN KLO 17.30 - 18.30


Tunneilla opetellaan tankotanssin perusteita kuten pyörähdyksiä, istuntaa ja seisontaa sekä lattia-akrobatian perusteita. Tankotanssi sopii kaikille ikään tai voimaan katsomatta ja on hauska tapa kehittää lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa.
Kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille ja vasta-alkajille. Tällä kurssilla perehdymme tanko-otteisiin ja turvalliseen tankotekniikkaan. Peruspyörähdyksien lisäksi opit seisomaan ja istumaan tangolla. Pääset myös kokeilemaan ohjaajan avustuksella ensimmäisiä inversioliikkeitä, eli olemaan tangolla pää alaspäin. Meillä on lajiin sopivat turvamatot! Aloittamiseen et tarvitse aikaisempaa liikuntataustaa! Sisältää 8h opetusta 4 viikon ajan.
Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja pitkähihainen paita. Ei koruja! Kurssilla yksi tai kaksi urheilijaa per tanko.
Kurssin hinta on 110 EUR (sis. ALV ja kaikki tunnit). Lasku sekä infopaketti tulee sähköpostilla noin 2 päivää ennen kurssin alkua.
Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautuneita on väh. 5. Ilmoittautuminen kohdasta Kurssit https://www.varaaheti.fi/artfit/fi
Websivuille Osta liput!

Ajankohta

Päivä Viikonpäivät Aika
19.9.2019 - 26.9.2019ti, to17.30 - 18.30

Tapahtumapaikka

Kauppakatu 61

Kauppakatu 61
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 110 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: ARTFIT STUDIO
  • Yhteyshenkilö Anna Neuvonen
  • Puhelin: 0404859559
  • Sähköposti info@artfit.fi

Tulosta