Jättipalsamin torjuntatalkoot Hiessillassa

Tapahtuman kuvaus

Jättipalsamin kitkentätalkoot Hiessillassa Hiessillanojan varressa (Vanhan Viipurintien ja Ukonmäenkadun risteys, Lappeenranta).


Tule mukaan tekemään käytännönläheistä työtä luonnon ja kaupungin hyväksi!


Lappeenrannassa järjestetään kesällä 2019 jättipalsamin torjuntatalkoita eri puolella kaupunkia yhteistyössä VieKas LIFE -hankkeen ja kaupungin kanssa.


Talkoot ovat avoimia kaikille eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Voit tulla mukaan illan aikana milloin sinulle sopii ja viipyä sen aikaa kuin haluat.

Pukeudu siten, että voit möyriä pensaikoissa ja kitkeä jättipalsamin versoja. Kitkentähanskat saat paikan päältä. Tarjolla on myös talkoomehua ja tietoa haitallisista vieraskasvilajeista.

Talkoot ovat osa haitallisten vieraskasvilajien torjuntaan keskittyvää hanketta VieKas Lifeä. Lappeenrannan kaupunki on mukana Suomen luonnonsuojeluliiton vetämässä EU-rahoitteisessa VieKas-hankkeessa.


Talkoiden järjestäjä: Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala 

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala
  • Yhteyshenkilö Anna Vuori
  • Puhelin: 0406701771
  • Sähköposti anna.vuori@sll.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo