Kirsi Poutanen - Kuulin kui helizi fado

Tapahtuman kuvaus

Fadolauluja portugalin, suomen ja karjalan kielellä.


Liput 15 € Ticketmasterista ja Nuijamiehestä.


Esiintyjät:
Kirsi Poutanen, laulu
Esa Helasvuo, piano


Fadolaulaja Kirsi Poutanen ja pianisti-säveltäjä Esa Helasvuo esittävät konsertissaan Portugalin fadojen lisäksi uniikkeja, uusia fadolauluja, joissa portugalin, suomen ja karjalan kieli helisevät lumovoimaisena arkaaisena kudelmana. Kahden sielukkaan ja taitavan muusikon kohtaaminen säkenöi musiikillista energiaa, joka lohduttaa, koskettaa ja yllättää.Kirsi Poutanen tunnetaan paitsi laulajana, myös runoilijana ja näyttelijänä. Poutanen julkaisi suomenkielisen fadoäänitteen Amália Tributen vuonna 2013, joka oli Suomen Etno-Emma 2014 ehdokkaana sekä Prémio do Amália - palkintoehdokkaana Portugalissa.Musiikin lisäksi Poutanen on julkaissut runoteoksia ja työskennellyt sekä musiikkidraamaproduktioissa esiintyjänä että käsikirjoittajana.


Pianisti-säveltäjä Esa Helasvuo on tehnyt monipuolisen ja merkittävän uran teatteri-, elokuva- ja jazzmusiikin saralla. Helasvuon tuotantoon kuuluvat myös orkesteri-, laulu- ja kuoroteokset.

Hän on työskennellyt ja konsertoinut lukuisien tunnettujen artistien, kuten Vesa-Matti Loirin, Ritva Oksasen, Susanna Haaviston ja Eija Ahvon kanssa. Pianisti-säveltäjäuransa ohella Helasvuo on toiminut Teatterikorkeakoulun ja Sibelius Akatemian arvostettuna musiikkipedagogina.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta

Valtakatu 39
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Kulttuuritila Nuijamies
  • Yhteyshenkilö Kulttuuritila Nuijamies
  • Puhelin: 0449862924
  • Sähköposti kulttuuritila@nuijamies.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo