Maasotakoulun varuskunnallinen paraati 4. kesäkuuta Lappeenrannassa

Tapahtuman kuvaus

Maasotakoulu järjestää Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4.6.2019 varuskunnallisen paraatin Lappeenrannassa.

Päivä alkaa kello 11 seppeleenlaskulla Lappeenrannan sankarihautausmaalla. Kello 12 ohjelmassa on paraatikatselmus kansalaistorilla (kaupungintalon edessä) ja kello 13 ohimarssi kaupungin keskustassa. Paraatikatselmus ja ohimarssi aiheuttavat poikkeavia liikennejärjestelyjä kello 11-14 aikana kaupungin keskustan alueella. Sotilaspoliisit ohjaavat liikennettä paraatin aikana. Ilmavoimien hävittäjäkone kunnioittaa paraatia ylilennolla. Ylilennosta aiheutuu meluhaittaa.
Paraatikatselmuksen ja ohimarssin ottaa vastaan Maasotakoulun johtaja eversti Kari Pietiläinen seuranaan Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva.

Yleisö on lämpimästi tervetullut seuraamaan päivän tapahtumia. Ohimarssia voi tulla seuraamaan Koulukadun varrelle, vastaanottopaikka on Kauppakadun risteyksessä.

(HUOM! Puolustusvoimien valtakunnallinen paraati 4.6.2019 järjestetään Rovaniemellä.)

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo