Lauri Mikkola & Lappeenranta Big Band

Tapahtuman kuvaus

Lauri Mikkola on laulaja ja näyttelijä, joka nousi alunperin yleisön tietoisuuteen The Voice Of Finlandin ensimmäiseltä kaudelta vuonna 2012. Hän on viime vuosien ajan keikkaillut aktiivisesti sekä Lauri Mikkola Bandin että Boston Promenade Big Bandin laulusolistina ja saanut jalansijaa musiikkimaailmassa esiintymällä eturivin artistien kanssa sekä toimimalla taustalaulajana monille suomalaisille artisteille.
Tuorein saavutus on kuitenkin pääosa Helsingin kaupunginteatterin runsaasti maailmallakin suosiota saaneessa Kinky Boots- musikaalissa. Lauri tekee drag-henkisessä, tunnelmaltaan moniulotteisessa musikaalissa Lolan roolin ja on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita. mm. Helsingin Sanomien arvostelussa huimat viisi tähteä.
Nyt häntä voikin nimittää yhdeksi Suomen halutuimmaksi musikaalitähdeksi. Hänet on kiinnitetty mm. Tampereen Työväen Teatterin tulevaan ”Poikabändi” -musikaaliin ja Valkeakosken kesäteatterin Danny-musikaaliin. Myös Kinky Boots jatkaa eloaan Tampereella kun tuotanto siirtyy TTT:n lavalle syksyllä 2020.
Nyt Lauri saapuu Lappeenranta big bandin solistiksi esittämään lempisävelmiään musikaaleista ja elokuvista. Luvassa on hienoja klassikoita ja myös yllättäviä shownumeroita svengaavalla otteella. Konsertin kapellimestarina toimii lappeenrantalaislähtöinen saksofonisti Johannes Salomaa, joka on tehnyt Mikkolan kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan.

Liput 15 € Nuijamiehestä

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta

Valtakatu 39
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 15 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Kulttuuritila Nuijamies
  • Yhteyshenkilö Kulttuuritila Nuijamies
  • Puhelin: 0449862924
  • Sähköposti kulttuuritila@nuijamies.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo