Sapassi 25-Kesäkonsertti kirkossa

Tapahtuman kuvaus

Sapassin 25-vuotista taivalta juhlistetaan kesäisellä konsertilla kirkossa. Iltaa tähdittävät Harri Lidsle, tuuba ja serpentti ja Hannu Kella, harmonikka ja piano. Luvassa on kesäistä onnellista musiikkia!

Pienenä erikoisuutena myös D.E.D.Europaeuksen ainut Savitaipaleelta keräämä runo ja sävellys "Jos mun tuttuni tulisi".

Harri Lidsle on toiminut Sinfonia Lahden muusikkona vuodesta 1990. Hänen muusikonuralleen mahtuu orkesterikonserttien ohella huomattava määrä muitakin konsertteja; lastenkonserttien ollessa ehkä se kaikista läheisin esiintymismuoto. Savitaipaleen koululaisille Harri on käynyt esiintymässä pari kertaa ja saanut iloisen ja tyytyväisen vastaanoton samoin kuin aiemmista vanhemman väen konsertista ja kirkkokonsertista urkurin kera.

Yksittäisistä konserttikokonaisuuksista tärkeimmät ovat Tuubakimalainen-lastenkonsertti sekä Konsertti tuli kylään -konsertit. Lastenkonserttien määrä ylitti tänä keväänä jo 1200 esityksen rajan! Harri valittiin myös vuoden vaskisoittajaksi Lieksan Vaskiviikoilla vuonna 1997.

Hannu Kella on hollolalainen säveltäjä ja muusikko, pääinstrumenttinaan 5-rivinen melodiabassoharmonikka. Kella tunnetaan mm. perustamastaan Tsuumi Sound System -yhtyeestä, jonka riveissä hän on konsertoinut kymmenissä maissa niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin. Yhtye on julkaissut neljä studioalbumia, joista viimeisin "Blinking Light" näki päivänvalon viime syksynä 2018. Hannu Kella on toiminut myös säveltäjänä lukuisissa orkesteri-, tanssi- ja näyttämöteoksissa.

Konserttiliput kaikilta 10 €, ovelta (käteisellä).

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Peltoinlahdentie 26, Savitaipale

Peltoinlahdentie 26
Savitaipale

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta