Kansallisen veteraanipäivän juhla Ruokolahdella

Tapahtuman kuvaus

Klo 12.00    Kahvitarjoilu Ruokolahden koulun monitoimisalissa.

Klo 12.30      Veteraanipäivän juhla Ruokolahden koulun monitoimisalissa.


Juhlapuhe:  Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen.

Tervehdyssanat:  Ruokolahden seurakunnan seurakuntapastori Miia Suopanki.


Kansallista veteraanipäivää vietetään lauantaina 27.4.2019. Päivää juhlistetaan Ruokolahdella perinteisellä juhlatilaisuudella, joka tällä kertaa järjestetään Ruokolahden koulun monitoimisalissa.

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 12.00 ja varsinainen juhla klo 12.30. Juhlapuheen pitää Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen ja seurakunnan tervehdyksen juhlaan tuo seurakuntapastori Miia Suopanki. Ohjelmassa esiintyvät Niilo Luukkonen (harmonikka) ja Aino Luukkonen (piano) Ruokolahden musiikkikoulusta. Juhlassa esiintyvät myös Ruokolahden Laulu-Eukot, jotka ovat valmistaneet juhlaan kokonaisuuden, joka kertoo erään karjalaisen naisen elämänpolun runoin ja lauluin. Laulu-Eukkoja johtaa Niina Mangström, joka myös säestää juhlan yhteislaulut.


Juhlan pääjärjestäjinä ovat Ruokolahden kunta ja Ruokolahden seurakunta. Mukana järjestelyissä ovat myös Ruokolahden Reserviupseerit, Ruokolahden Erätoverit, Sinisiivet ja Kulttuuripalvelu Kaiku.


Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Ruokolahden koulu, monitoimisali

Metsolantie 7
Ruokolahti

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Ruokolahden kunta ja Ruokolahden seurakunta

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo