7 Stout Clan + Strum101, + Sos/Siivoojat K18

Tapahtuman kuvaus

Kelttipunkkia kesällä! Kyllä kyllä!

7 Stout Clan on vuonna 2008 perustettu viisihenkinen irkkupunkkia soittava yhtye. Oluen- ja viskinkatkuisen musiikkinsa kiltteihin sonnustautunut bändi tislaa yhdistämällä mm. säkkipillit, banjot, mandoliinin ja tinapillit perinteiseen punk-trioon. Klaani on perustamisestaan asti niittänyt mainetta raivoisan hyvänä live-bändinä, ja vuosien mittaan instrumenttivalikoima on kasvanut, soitto tiukentunut entisestään ja sävellysmateriaali saanut lisää vaikutteita esimerkiksi perinteisestä kansanmusiikista ja metallista, punkin monia muotoja unohtamatta. Keikoilla kuullaan myös valittuja paloja irkkupunkin suurnimiltä kuten Flogging Molly, The Pogues, Dropkick Murphys ja The Real McKenzies.

Seiskastöbäklaanin lisäksi illassa mukana Strum101 Porvoosta, joka soittaa skavaikutteista skatepunkia. 2011 perustettu yhtye on julkaissut 2018 uuden albumin "Is this Ska?"Lisäksi oman kylän pojat SOS/Siivoojat punkrockillaan.


Showtime kello 19, 7 Stout Clan kello 21.


Liput 10 € ovelta.

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta

Valtakatu 39
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 10 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Kulttuuritila Nuijamies
  • Yhteyshenkilö Kulttuuritila Nuijamies
  • Puhelin: 0449862924
  • Sähköposti kulttuuritila@nuijamies.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo