Luontopäivä Luumäellä

Tapahtuman kuvaus

Luumäen Luontopäivää vietetään Kotkaniemessä, presidentti P.E. Svinhufvudin kotitalon pihapiirissä. 

Aikataulu:


klo 11.00  Museo ja Kahvila Ellen avautuvat (kahvila ja museo avoinna klo 19 saakka).


klo 14.00 - 18.00 Luontopäivä alkaa; puutarhapelejä, hyönteishotellin rakentamista (pieni tarvikemaksu) ym.,

klo 14.00  Metsätonttujen Varpu ja Naava metsäseikkailu lapsille ja perheille Kotkaniemen metsikössä.  Ratkotaan Tapion tehtävää! Kesto n. 1 tunti.  Mikäli seikkailijoita on enemmän kuin 20, järjestetään seikkailuja kaksi, toinen klo 15.00 alkaen.


klo 15.30 ja 16.30  Opastetut puutarhakierrokset Kotkaniemen puutarhassa.  Kesto n. 15 min.  Oppaana Veikko Nikkinen.


klo 16.00 ja 17.00 Opastetut luontokävelyt Kotkaniemen metsikössä, oppaina Kimmo Saarinen ja Juha Jantunen Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutista.


klo 18.00 -20.00 Asiantuntijat vastaavat luontoaiheisiin kysymyksiin.  Yleisö voi toimittaa kysymyksiä jo etukäteen Kaikulle (sp: toimisto(at)kulttuuripalvelukaiku.fi).  Asiantuntijoina: Kimmo Saarinen (hyönteiset ja kasvit), Juha Jantunen (hyönteiset, kasvit ja linnut), Kaakkois-Suomen Riistakeskuksen edustaja (riistaeläimet ja -linnut).


HUOM:  koko tapahtuman ajan Kotkaniemen lasiverannalla esillä perhosnäyttely (Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutti) sekä Luontopolku kierrettävänä!!  Tapahtumaan on vapaa pääsy!  Hyönteishotellin rakentamisesta peritään tarvikemaksu.  Rakentamista ohjaavat Luumäen 4H-yhdistyksen edustajat.


Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kotkaniemi

Lappeenrannantie 455
Luumäki

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: CreativeKaiku Ky/Kulttuuripalvelu Kaiku, Luumäen kunta, Kotkaniemi, Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutti, Kaakkois-Suomen Riistakeskus
  • Sähköposti toimisto@kulttuuripalvelukaiku.fi

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo