Iida Valkonen - Maailma rakentuu piirrosviivoista"

Tapahtuman kuvaus

Maailma rakentuu piirrosviivoista.  Katson ulos bussin ikkunasta. Näen harmaan ja lumettoman maiseman, jossa puiden oksat roikkuvat herkkinä pieninä vetoina vasten harmaata taustaa. Jotenkin tämä pieni ohikiitävä hetki saa mieleni värähtämään, haluan piirtää.

Huomaan, että minua kiinnostaa ympäristössä ennen kaikkea sen piirroksellisuus. Olen hahmottanut maailmaa näin jo vuosien ajan. En kuitenkaan kuvaa teoksissani suorasti maisemaa tai muuta näkemääni, sen sijaan minusta on tällä hetkellä kiinnostavampaa alkaa tyhjästä ja antaa itse piirrosviivan vaikuttaa niin että jotain alkaa tapahtua, ikään kuin jokin alkaisi elämään. Koen että paperin ulkopuolella, tilassa tai maisemassa piirrosviiva on vapaa. Piirtäminen on jonkinlaista tarkentamista, osoittamista ja vangitsemista.

Näyttely koostuu vuoden 2018 aikana tehdyistä piirustuksista ja piirtämistä käsittelevistä teoksista. 

Kotisivuille
Lataa tiedosto:

a3e9b840866e83112ced

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 66

Valtakatu 66
Lappeenranta


Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo