Out and About -näyttely Taidebunkkerissa

Tapahtuman kuvaus

Galleria Taidebunkkerissa avautuu tiistaina 4.12. Sanna-Mari Kaipion näyttely Out and About. Näyttelyssä on esillä maalauksia, jotka leikittelevät omilla rakenteillaan sekä maalauksen ja sitä ympäröivän tilan suhteilla. Teoksia yhdistää pyrkimys maalauksen viemisestä kolmiulotteisempaan, tilallisempaan suuntaan.

Näyttelyn maalaukset ovat tutkimusmatkoja tavanomaiseen. Ne kuvastavat hetkiä, jolloin arkipäiväinen elinympäristö näyttäytyy yhtäkkiä uudessa ja yllättävässä valossa. Pienet havainnot kasvavat suuriksi, ja mitättömiltä vaikuttavista yksityiskohdista tulee merkittäviä. Teosten abstraktiin kuvakieleen sekoittuu elementtejä niin rakennustyömailta ja roskakatoksista, kuin puutarhoista ja leikkikentiltäkin.

Sanna-Mari Kaipio on valmistunut kuvataiteilijaksi Saimaan ammattikorkeakoulusta maalaustaiteen osastolta keväällä 2018. Kaipio asuu ja työskentelee Imatralla. Taidebunkkerin näyttely on hänen ensimmäinen yksityinen gallerianäyttelynsä.

Näyttely on avoinna 04.12.-28.12.2018 ma, to ja pe klo 10.00-16.00, sekä ti-ke klo 10.00-21.00. Gallerian joululoman vuoksi galleria on kiinni 22.–26.12.

Näyttelyn avajaisia vietetään maanantaina 3.12. klo.18. Tervetuloa!

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Siitolankatu 2, 55100 Imatra

Siitolankatu 2
Imatra

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta