Koko perheen laskiaisrieha Haikkaanlahdella 3.3.2019 klo 11.00-16.00

Tapahtuman kuvaus

Laskiaisrieha pidetään laskiaissunnuntaina 3.3.2019 klo 11.00 – 16.00 Haikkaanlahden metsästysmajalla (os. Vitsaintie49, Taipalsaari)
Ohjelmassa on mäenlaskua mahtavan pitkästä ja turvallisesta laskiaismäestä. Tämän lisaäksi mäenlaskukilpailuun osallistuville tehdään oma erillinen kilpamäki.  Omat liukurit ja pulkat vain mukaan !
Ohjelmassa on myös hevosajelua, pikkuponitalutusta, koiravaljakko ja leikkimielisiä kisailuja niin nuorille kuin vähän varttuneemmillekin.

Buffetista tarjolla makkaraa, hernerokkaa, kahvia, mehua, teetä ja pullaa jne.  Lisäksi tapahtumassa on arpajaiset, joissa mainiot palkinnot tarjolla.
Laskiaisrieha on myös Taipalsaaren koululaisten yhteinen laskiaistapahtuma laskiaislomaviikon päätteeksi. Myös uusi kunnanjohtajamme Kari Kuuramaa on luvannut tulla paikalle jututtamaan paikalla saapuvia !
Tapahtuman vastuulliset järjestävät ovat Taipalsaaren maamiesseura ja maaseutunaiset. Lisäksi mukana on hyvä joukko yhteistyökumppaneita esittelemässä toimintaansa.
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus, joten kannattaa tulla viettämään mukavaa laskiaissunnuntaita Haikkaanlahdelle !
Tervetuloa laskiaisriehaan porukalla !

Websivuille

Ajankohta

Päivä Viikonpäivät Aika
3.3.201911.00 - 16.00

Tapahtumapaikka

Vitsaintie 49

Vitsaintie 49
Taipalsaari


Taipalsaari

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Taipalsaaren maamieseura ry
  • Yhteyshenkilö Asko Saikko
  • Puhelin: 040 5075842
  • Sähköposti a-m@rantatupa.net

Tulosta