Saranat ja sardiinit - näytelmä

Tapahtuman kuvaus

Saranat ja sardiinit on hulvaton farssi näytelmäryhmästä, jonka harjoitteleman ”Ei ketään kotona” näytelmän ensi-ilta on käsillä ja tunteet käyvät kuumina monella tavalla. Jokaisella ryhmän jäsenellä on ongelmia niin esityksen kuin ihmissuhteidenkin kanssa eikä asiaa helpota se, että mustasukkaisuus nostaa päätään väärinkäsitysten seuratessa toisiaan. Pian ollaankin jo ohjaajan avun ulottumattomissa, vaikka hän kaikkensa yrittääkin. Kuinka siis käy näytösten ja tietääkö kukaan lopulta mitä sardiinien kanssa tehdään?

Farssissa katsoja pääsee näkemään mitä näytelmän tekeminen voi pahimmillaan olla. Luvassa on vauhtia ja vähän vaarallisia tilanteitakin sekä hauskuutta, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Farssin on kirjoittanut brittiläinen kirjailija Michael Frayn vuonna 1982. Näytelmä on saavuttanut suuren suosion eri puolilla maailmaa ja onpa sitä luonnehdittu aikamme parhaimpiin kuuluvaksi komediaksikin. 

Ohjaus: Suvi Rautsiala

Rooleissa: Toni Isotalo, Jorma Kauppila, Kirsi Luostarinen, Ilmari Pulli, Pekka Rautio, Anne Suomalainen, Matti Tiainen, Suvi-Sisko Tiainen, Riitta Vilkko

Käsikirjoitus: Michael Frayn

Liput: 15 €/aikuiset, 13 €/eläkeläiset, 10 €/lapset, opiskelijat, työttömät

Lippuvaraukset: www.vunsry.net tai p. 045 615 3119

Websivuille Osta liput! Katso video

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

IRTI-Teatteri

Asemäentie 6
Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Lapset 10 €
Aikuiset 15 €
Eläkeläiset 13 €
Opiskelijat 10 €
Työttömät 10 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Vuoksenniskan Nuorisoseura ry. / IRTI-Teatteri
  • Puhelin: 045 615 3119
  • Sähköposti irti.teatteri@gmail.com

Luokitus


Tulosta