Koko perheen joulunavaus kirjastossa

Tapahtuman kuvaus

Matkalla jouluun -laulujen myötä muusikko Leena Pyylampi johdattaa lapset ja koko perheen tonttujen, lumiukkojen, Pinkki-possun ja porojen pariin. Hauskojen ja riemastuttavien laulujen kanssa matkataan joulun tunnelmaan, ystävistä välittämiseen, kodin lämpöön ja viimein Betlehemin talliin.

Leenan säveltämiin uusiin talvi- ja joululauluihin runoja ovat laatineet mm. Tuula Korolainen ja Leena Laulajainen. Mukana myös perinteisiä ja tuttuja joululauluja sekä tonttuleikkejä, joissa kuulijat voivat leikkiä  mukana.

Konsertin jälkeen voit akarrella joulukortteja ja koristeita, katsella ja lainata joulukirjoja ja maistella pipareita mehun kera. Joulumuorin tonttuapulaisia on myös piiloutunut kirjaston uumeniin - auta muoria ja etsi tontut! Tule joulun tunnelmaan - kuukausi jouluun! Vapaa pääsy.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Savitaipaleen kirjasto

Keskustie 2
Savitaipale

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo