Synnytyskeskusteluilta

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia raskauteen, synnytykseen ja lapsivuodeaikaan liittyvistä aiheista. Vertaistukeen perustuvat illat ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille ja mukaan saa halutessaan tulla vain kuuntelemaan. Lämpimästi tervetuloa myös kumppanit, tukihenkilöt ja vauvat!


Syksyn 2018 illat:


Ti 21.8. Synnytykseen valmistautuminen

Ti 25.9. Kysy kätilöltä!

Ti 30.10. Muuttuva keho - raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen. Paikalla äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti Nora Cedergren

Ti 27.11. Ensihetket vauvan kanssa

Ti 18.12. Synnytystarinat


Paikka: Me-talo Lappeenranta, Kauppakeskus Opri, 2.krs., Valtakatu 30 A. Käynti Valtakadulta Nahkatavaran ja Hobbitin välissä olevasta ovesta, portaat ylös toiseen kerrokseen. Jos tarvitset kantoapua rattaille, alaoven mainoksesta löytyy numero johon voit pirauttaa.

Keskusteluilta on maksuton, mutta paikallistoimintaa voi tukea pienellä maksulla. Iltaan osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Aktiivinen synnytys ry

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Valtakatu 30 a

Valtakatu 30
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Aktiivinen synnytys ry

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo