Hannu ja Kerttu

Tapahtuman kuvaus

Teatteri Imatran syyskauden ohjelmiston avaa uusi veikeä sovitus klassikkosadusta Hannu ja Kerttu. Se on jännittävä matka kotoa, teatterin lämpiön kautta salaperäiseen metsään ja noidan piparkakkutalolle.Köyhän puunhakkaajaperheen ainoa toive on päästä metsään hakemaan puita myytäväksi. Metsä onkin lumottu, ja metsännoita saattaa isän taian pauloihin. Hannu ja Kerttu päätyvät piparkakkutaloon, josta pakoon pääseminen on ainoa ratkaisu.
Miten käy Hannun ja Kertun? Kykenevätkö he selviytymään noidan tempuista ja herkuista? Entä miten käy itse noidan? Nähtäväksi jää miten rohkea kaksikko selviää kiperästä tilanteesta.Pohjoismaisen kantaesityksen dramatisoinnista vastaavan Kathryn Schultz-Millerin töitä on nähty aiemminkin Imatralla. Liisa Ihmemaassa ihastutti katsojia teatterin suurella näyttämöllä 2013 sekä Kaunotar ja Hirviö Pikku Hiisi -näyttämöllä 2016.


Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille, kesto n. 50 min. ei väliaikaa.
Pohjoismainen kantaesitys 4.9.2018 Pikku Hiisi -näyttämöllä. Esitykset jatkuvat 10.12.2018 saakka.

Liput toimituskuluineen alk. 11 €. Koululais- ja päiväkotiryhmät 8 €, opettajat maksutta

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Teatteri Imatra, Pikku Hiisi-näyttämö

Esterinkatu 11
Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 11 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran kaupunki/Teatteri Imatra
  • Yhteyshenkilö Irma Blankenstein
  • Puhelin: +358206176647
  • Sähköposti irma.blankenstein@imatra.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo