Pellonpiennarpäivä Marko Suutarin maatilalla

Tapahtuman kuvaus

Pellonpiennarpäivässä 25.7.2018 päästään tutustumaan " kasvustojen ääressä " vilja-ja nurmikasvien kasvutilanteeseen sekä kuulemaan maatalousalan asiantuntijoiden ajankohtaiset neuvot ja kommentit kesän kasvustojen osalta kuin myös maan rakenteen ja luontoa säästävien lisäravinteiden vaikutuksista kasvuun. Marko Suuterin maatilalla pidettävässä pellonpiennarpäivässä asiantuntijoina ovat Soilfood Oy:stä Samuli Seppänen ja ProAgriasta kasvintuotannon erikoisneuvoja agrologi Eino Heinola.

Osana pellonpiennarpäivää kuulemme myös tilan omistajan Marko Suutarin kertomana Suutarin maatilan esittelyn. Maatilan lähellä olevalla kahdella kotipuutarhalla on myös mahdollisuus tutustua kotipuutarhan ajankohtaisiin asioihin ja viljelytoimiin. Myös puutarha-alan asiantuntijoita pyritään saamaan mukaan tätä silmällä pitäen.

Tilaisuuteen osallistuville on myös tarjolla ilmainen kahvi- ja pullatarjoilu pellonpiennarpäivän ohjelman ohessa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin aktiiviviljelijät sekä puutarhan hoidosta kiinnostuneet kuin myös muutkin vieraat, jotka haluavat tutustua nykyaikaiseen maatilaan ja sen hoitamiseen.

Tilaisuuden järjestävät Taipalsaaren maamiesseura, maaseutunaiset ja tuottajayhdistys yhdessä Soilfood Oy:n ja ProAgrian kanssa.

Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin tilaisuus.

Tervetuloa maalle -- maalla on mukavaa !!

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Vitsaintie 60

Vitsaintie 60
Taipalsaari

54920 Taipalsaari


Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Taipalsaaren maamiesseura ry
  • Yhteyshenkilö Eero Juntunen
  • Puhelin: 0400372857
  • Sähköposti eero.juntunen@pp1.inet.fi

Tulosta