Röytyn PihattoPiknik & Kuninkuusravit

Tapahtuman kuvaus

Röytyn kotiseututalon pihapiirissä pidetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna la - su KAIKILLE AVOIN ja ilmainen PihattoPiknik. Sen mausteen on mahdollisuus seurata " livenä" Rovaniemellä samaan aikaan pidettäviä KUNINKUUSRAVEJA.

Taipalsaaren ylpeys SAAGA S tavoittelee Rovaniemellä jo 4 perättäistä ravikuningatartitteliä. Joten se on hyvä syy tulla Röytyn pihattopiknikkiin. Ja samalla aitoon Piknik-henkeen liittyen nauttia omista eväistä sekä samalla kannustaa   oman kuntamme ylpeys  SAAGA S jo  4. PERÄTTÄISEEN VOITTOON  Rovaniemellä pidettävissä kuninkuusraveissa.

Röytyn kotiseututalon pihattoravintolaan tehdään " ulkoilmateatteri", jonka toteuttajina ovat Taipalsaaren kunta yhdessä Saimaan Kuitu Oy:n kanssa. Näin pääsemme valokuidun kautta seuraamaan kuninkuusraveja ajantasaisesti.

Tapahtuman toteuttajina ovat Taipalsaaren maamiesseura, maaseutunaiset ja kotiseutuyhdistys. Yhteistyötahoina Saimaan Kuitu ja Taipalsaaren kunta.

Tapahtuma on kaikille ilmainen ja avoin.

Tervetuloa mukavaan heinäkuun lopun Piknik-iltapäivään ja kuninkuusravien tunnelmaan Röytyn Pihattoon niin paikkakuntalaiset kuin kauempaankin!

 

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Leikonrannantie 1

Leikonrannantie 1
Taipalsaari

54920 Taipalsaari


Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Taipalsaaren maamiesseura ry
  • Yhteyshenkilö Eero Juntunen
  • Puhelin: 0400372857
  • Sähköposti eero.juntunen@pp1.inet.fi

Tulosta