Imatra-päivä lauantaina 18.8.

Tapahtuman kuvaus

Imatran 70-v juhlavuoden juhlinta huipentuu tänä vuonna lauantaina 18.8. pidettävään Imatra-päivään.

Imatra-päivän ohjelmisto on vahvistunut ja julkaistaan myös kaupungin eri kanavissa. Imatralaisten eri tahojen innostus on ollut suurta monipuolisen ohjelmatarjonnan rakentamiseen tähän juhlavuoden päätapahtumaan. Luvassa on paljon esityksiä ja lukuisia esittelypisteitä. 

Perinteitä noudattaen Imatra-päivä starttaa Inkerinaukiolta klo 10.30 osiolla "kahvia ja kohtaamisia".

Imatra-päivän avajaiset pidetään Koskenpartaan lavalla klo 12.00. Erilaisten palkintojen luovuttamiset ja ystävyyskaupunkien tervehdykset sekä musiikkiesitykset kuuluvat osana avajaisiin. Avajaisten jälkeen Koskenpartaalla, Koskipuistossa ja Inkerinaukiolla katsottavaa ja koettavaa riittää jokaiselle iltapäivän ajan.

Imatra-päivää juhlitaan klo 22.00 asti - Imatra-päivän juhlinta kuohauttaa lopuksi 70v KOSKINÄYTÖKSEN KLO 22.00! Tämän jälkeen ohjelma jatkuu paikallisissa ravintoloissa ja pubeissa. 

Imatra-päivän jatkeena sunnuntaina 19.8. mielenkiintoista ohjelmaa on luvassa myös Varpasaaren Kalastuspuistossa - katso tietoja myös Gragonboat-melonnasta! Luvassa on vauhdikas ja hauska viikonloppu!

Laitoihan päivät jo kalenteriisi?

Tervetuloa Imatrankoskelle!

Lataa tiedosto:

Imatra-päivä 2018 yleisbanner.pdf

MAINOS Imatrapäivä 2018.pdf

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Imatrankoski


Imatra

Inkerinaukio


Imatra

Koskipuisto


Imatra

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran kaupunki
  • Yhteyshenkilö Sari Saarinen
  • Puhelin: 0206172213
  • Sähköposti sari.saarinen@imatra.fi

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo