Eksoten avoin yleisöluento ke 16.5.: Muistisairaudet ja niiden ennaltaehkäisy

Tapahtuman kuvaus

Eksote järjestää kevään 2018 aikana yleisölle avoimen luentosarjan Kehruuhuoneella Lappeenrannassa (Kristiinankatu 20). Viimeinen luentoilta pidetään keskiviikkona 16.5. klo 18 alkaen, jolloin teemana muistisairaudet.  

Muisti pätkii kaikilla, ja se ei yleensä ole merkki muistisairaudesta. Miten muistisairauksia voi tunnistaa ja ennaltaehkäistä? Oireista tulee huolestua siinä vaiheessa, jos oire on pitkäaikainen tai luonteeltaan etenevä. Tällöin muistiselvittelyihin tulisi hakeutua mahdollisimman nopeasti. Muistisairauksien hoito ja kuntoutus on sitä vaikuttavampaa mitä varhaisemmassa vaiheessa ne päästään aloittamaan. 

Luennoitsijana on geriatri Laura Majander. Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös kotoa tietokoneen välityksellä. Linkki löytyy ennen tapahtumaa Eksoten verkkosivuilta www.eksote.fi.

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka


Kehruuhuone

Kristiinankatu 20
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote)
  • Yhteyshenkilö Saara Raudasoja
  • Puhelin: 040 146 3293
  • Sähköposti saara.raudasoja@eksote.fi

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo