Ooppera encore: La Bohème

Tapahtuman kuvaus

Elokuvaohjaaja Franco Zeffirellin ikisuosikki on täällä taas. Produktio sai ensiesityksensä Metissä joulukuussa 1981, ja sitä on ehditty esittää, yleisön pyynnöstä, jollei suoranaisesta vaatimuksesta, lähes 500 kertaa 36 vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan La Bohèmea, talon kaikkien aikojen esitetyintä oopperaa, on Metissä laulettu yli 1300 kertaa, joista siis yli kolmanneksen Zeffirellin ohjaamana. Produktion on luultu poistuvan jo moneen kertaan ohjelmistosta, mutta aina siihen palataan. Produktion nähneet tietävät miksi. Tällä esityskerralla uutta on nuori solistikaarti bulgarialaissopraano Sonya Yonchevan ja amerikkalaistenori Michael Fabianon johdolla.

Kapellimestari: Marco Armiliato. Ohjaus ja lavastus: Franco Zeffirelli; Puvut: Peter J. Hall; Valot: Gil Wechsler.

Rooleissa Sonya Yoncheva (Mimì), Susanna Phillips (Musetta), Michael Fabiano (Rodolfo), Lucas Meachem (Marcello), Alexey Lavrov (Schaunard), Matthew Rose (Colline), Paul Plishka (Benoit/Alcindoro).

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Finnkino Strand

Brahenkatu 5
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo