Easy Hockey 8-12 -vuotiaille

Tapahtuman kuvaus

Easy Hockey -toiminta Lappeenrannnassa on kohdennettu 8-12 -vuotiaille pojille ja tytöille. Tytöille mahdollisuus omaan pelailuryhmään jos osallistujia on tarpeeksi. Caruna Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä (mahdollisuus myös lainata kypärää & mailaa). Easy Hockey -treeneissä opetellaan lajin alkeita hyvällä mielellä, leikitään ja kisaillaan, mutta pääpaino on vapaassa pelaamisessa - kuitenkin ohjatusti & valvotusti.
Easy Hockeyn maksu on 20 € / syksy + 20 € / kevät (sisältää vakuutuksen). Harjoitusajat ovat sunnuntaisin klo 9:45 - 10:45 UK areenalla Kisapuistossa. Harjoituskalenteri löytyy Easy Hockey -sivuston oikeasta reunasta. Huomaathan, että joillakin viikoilla Easy Hockeya ei ole johtuen muista tapahtumista hallissa. Mukaan voi tulla myös kesken kauden!

Kotisivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

UK Areena

Kisakatu 9
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Saimaan Pallo ry
  • Yhteyshenkilö Terhi Mertanen
  • Sähköposti terhi@mertanen.info

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo